Over Ons

Studio Pancake

Ook samenwerken met Studio Pancake? Schroom niet!

Kom in contact

Studio Pancake is een organisatie met cultuurmakers en ondernemers met een sterk maatschappelijke achtergrond. Onze passie ligt in het organiseren van positieve initiatieven die vrijgevigheid versterken en eenzaamheid tegengaan en saamhorigheid versterkt. 

Onze projecten zijn snel op te zetten en laagdrempelig, zodat iedereen kan meedoen. 

Missie

Door op speelse wijze te focussen op uitdagingen in de maatschappij wensen wij mensen om gelukkiger en met meer vertrouwen naar elkaar en de toekomst kijken. Dit doen wij met het opzetten van laagdrempelige en creatieve initiatieven die mensen van uiteenlopende achtergronden bij elkaar brengt en eenzaamheid moet tegengaan.

Visie

De mens heeft de wereld complex, serieus en individualistisch gemaakt. Wij willen deze wereld weer begrijpelijk en gemeenschappelijk maken. Een vrolijke plek waar iedereen kan meedoen.

Belofte

We creëren momenten die mensen actief laat meedoen en laat nadenken. Al onze projecten gaan over samen de wereld beter maken en samen eenzaamheid tegengaan.

De pannenkoek heeft drie ingrediënten:

Speels

  • Al onze projecten hebben een speels en verfrissend karakter.

Eenvoud

  • we willen dat zoveel mogelijk mensen met onze projecten kunnen meedoen. Dus we houden het simpel.

Verbinding

  • de basis van al onze projecten is dat het mensen bij elkaar brengt. In het bijzonder mensen die gevoelens van eenzaamheid ervaren.

Ontmoet het team

Studio Pancake is een initiatief van Frank Groot en Willem Dieleman, respectievelijk het zakelijke en het creatieve brein achter de organisatie. Het stichtingsbestuur bestaat uit Laurent Staartjes (politcus) Marijn Dieleman (ggz-advocaat) en Brigitte Vonck-Makkinje.

onze partners

We werken samen met

We werken nauw samen met grotere organisaties die zelf niet de middelen of de focus hebben om positieve activaties of campagnes op te zetten. Onze projecten helpen zo niet alleen de doelgroep en brengen niet alleen mensen bij elkaar, maar zorgen er ook voor dat andere organisaties een interessante manier van promotie krijgen. 

Meer weten?

Wil je samen met ons een project opzetten, of gewoon even kijken wat we al hebben gedaan?

Projecten